Wil Overman

Wil Overman

 

Wil Overman

 

Hallo, ik kom uit Bussum alwaar ik geboren en getogen ben. Ik ben getrouwd met Lia en wij hebben 7 kinderen en 4 kleinkinderen.

Sinds 1977 ben ik vrijwilliger bij Buurt en Belangen Vereniging Godelinde, deze vereniging organiseert allerlei activiteiten op sociaal-cultureel gebied zoals Klaverjas, Bingo, Kinder-tienerwerk en volwassen thema-feesten. Mijn functie is secretaris/Penningmeester en help vaak achter de schermen mee met het organiseren van de activiteiten.

Sinds 1992 hebben wij het beheer van wijkcentrum Achter de Linde, die geheel door onze vrijwilligers is gebouwd. Lia is net als ik ook sinds 1977 vrijwilliger en zit in het bestuur. Dat is mede de kracht dat we dit al zo lang volhouden.

Vooral van het verhaal van Natascha ben ik diep onder de indruk geraakt.
Zeker gezien het feit dat ze zo enthousiast is en samen met haar man Peter vol goede ideeen zit.

Goed doel

Sinds jaar en dag geven wij elk jaar wel iets aan het goede doel. Zo hebben we de volgende instellingen ondersteund: Dierenasiel Crailo, Stichting Mensen in Nood, de Gooische Ark, de Voedselbank en Stichting de Sprookjesboom.

Wijkcentrum

Zo kwam ik ook in contact met Natascha en Peter Versteeg of wij als wijkcentrum iets wilden doen voor Stichting ALS Nederland. Uiteraard was ik reuze enthousiast en kwamen al gauw op het idee om een bingo te organiseren, waarbij het wijkcentrum alle faciliteiten gratis beschikbaar stelde. Het is een groot succes geworden met ca 120 deelnemers en een opbrengst van 2600 euro. In de nazomer verlenen we (steeds) weer onze medewerking aan de fietstocht. Inmiddels zijn de contacten behoorlijk hecht geworden zodat ik niet uitsluit dat we wel vaker dit soort acties samen gaan ondernemen.

Indruk

Vooral van het verhaal van Natascha ben ik diep onder de indruk geraakt. Zeker gezien het feit dat ze zo enthousiast is en samen met haar man Peter vol goede ideeen zit voor het ophalen voor geld voor Stichting ALS Nederland door het organiseren van leuke en toegankelijke evenementen.

 

Wij wonen in Bussum

Alle activiteiten vinden plaats vanuit Wijkcentrum 'Achter de Linde'

Share This