Natascha klare

Natascha klare

Natascha Klare

Wil je een stukje over jezelf schrijven en hoe jij mij kent”, vroeg Natascha op een zaterdagavond terwijl ik met Pablo aan het knuffelen was. ‘Tuurlijk wil ik dat, maar ik ben helemaal geen schrijver, dus moet er wel even voor gaan zitten’, was mijn antwoord.

Dus hierbij.  Geboren in Naarden en getogen in Bussum. In Bussum wonen aardig wat mensen die ik ken, waaronder Natascha en Peter. Maar waar kennen wij elkaar van? Is het uit de oude buurt waar we zijn opgegroeid? Van de slagerij? Ik heb echt werkelijk geen idee. En hoe zijn we weer met elkaar in contact gekomen? Was het door onze honden of door het buurthuis? Echt geen idee.

Ik hoop een goede aanvulling te zijn op Team ALS Bussum.

Fotografie

Maar we hebben weer contact. In het begin vooral via facebook, maar later werd het ook weer persoonlijk. Het blijkt dat we veel dezelfde interesses hebben. De hondjes dat is denk ik wel de grootste raakvlak. En de hondjes worden dus ook regelmatig op de foto gezet en daar is het bruggetje naar fotografie. Heerlijk om door de natuur te wandelen en dan foto’s te maken. En na de wandeling heerlijk op de bank met een kop thee en een goed boek. Dat zijn denk ik wel mijn drie grootste interesses.

Aanvulling

Ik hoop een goede aanvulling te zijn op team ALS Bussum. Na mijn MBO SPW, heb ik achttien jaar in de kinderopvang gewerkt. De eerste tien jaar op de groep en later op kantoor. Sinds vier jaar werk ik als office assistent bij een communicatie advies bureau hier in Bussum. Ik hoop dat we mooie evenementen zullen organiseren om ALS de wereld uit te trappen.

 

Wij wonen in Bussum

Alle activiteiten vinden plaats vanuit Wijkcentrum 'Achter de Linde'

Share This