Juliette Arts

Juliette Arts

 

Juliette Arts

 

Ik ben geboren in Amsterdam in 1969 en sinds 2002 getrouwd met Eric en wonend in Almere. Na jarenlang fulltime in loondienst te hebben gewerkt als marketing communicatie medewerker ben ik in 2012 parttime gaan werken om daarnaast als ZZP-er aan de slag te gaan als fotograaf. Omdat dingen soms anders lopen dan verwacht ben ik sinds 2016 fulltime zelfstandig en werkzaam als fotograaf en maak ik WordPress websites voor startende- en (midden) kleine ondernemingen.

Mijn vader is overleden aan ALS.
Daarom zet ik mij in voor deze ongeneeslijke ziekte want ALS moet echt de wereld uit!

ALS

Mijn vader is in november 2015 overleden aan ALS. Omdat er zo weinig is wat je kunt doen (als dochter) heb ik met alles mee gedaan wat ik maar kon; hardloopwedstrijden tbv van ALS, de Amsterdam City Swim 4x mee gedaan en in 2016 stond ik alweer voor de 4e keer als familie fotograaf op Wereld ALS Dag.

Boek

Samen met 24 andere fotografen heb ik een boek gemaakt over, voor en door dertig mensen die leven met ALS – ‘als ALS in beeld komt…” Peter en Natascha kon ik al min of meer via facebook maar door het maken van dit boek heb ik ze veel beter leren kennen! Regelmatig ga ik even bij ze langs om te kijken hoe het met hun gaat en om bij te kletsen. Het laatste hoeft niet echt want we hebben met zijn drieën een groepsapp die heet de ‘Dispicable-me-chatroom’. Dan weet je eigenlijk al voldoende ?

Team ALS Bussum

Wellicht heb je mij wel eens gezien tijdens de eerder georganiseerde evenementen van Team ALS Bussum. Of ik deed mee of ik was aan het fotograferen. Inmiddels help ik Peter en Natascha weer met het organiseren van een nieuw evenement!

Oja, boek bestellen

Het boek is overigens nog steeds te bestellen bij Stichting ALS Nederland. De opbrengsten zijn voor onderzoek naar ALS dus bestel ‘als ALS in beeld komt…’ hier!

Wij wonen in Bussum

Alle activiteiten vinden plaats vanuit Wijkcentrum 'Achter de Linde'

Share This