Even een nieuwe update

Zomer

De lange, hete en droge zomer is weer voorbij.  De meesten vonden het heerlijk, voor mij duurde de hitte net iets te lang. Zo ook voor de Amsterdam City Swim. De organisatie heeft moeten besluiten om, vanwege die droogte en de regen van afgelopen week, het evenement af te blazen. Wel hadden ze een aangepast programma gemaakt om toch de cheque te kunnen overhandigen. Wat een mooi bedrag weer van € 1,4 miljoen!

Mont Ventoux

En terwijl wij terugblikken op de zomer, kijken sommigen alweer vooruit. Juliette en Eric gaan voor respectievelijk de 3e en 2e keer de berg der bergen op wandelen. Hoe Juliette de 2e keer heeft ervaren lees je hier. Wil je sponsoren, klik dan op hun naam. 

Priscilla

Terwijl wij, met de activiteitencommissie van ons thuishaven, in overleg waren over een playbackshow, bereikte ons een paar dagen later her verdrietige nieuws dat de voorzitter van het buurthuis zeer onverwachts was overleden. Priscilla was een lieve vrouw, die voor iedereen klaarstond, hard werken niet schuwde en haar vrijwilligerswerk met veel passie deed. Zat niet aan haar gezin, dan zat je aan haar, alles had ze voor hen over. Ze zal gemist worden door velen, maar bovenal door haar man, kinderen, zus en vrienden. Wij wensen hen dan ook veel sterkte toe! 

Na lang gepraat te hebben voelt het voor ons niet goed om dit jaar nog een evenement te organiseren, dus die playbackshow houden jullie zeker nog te goed. 

 

Share This