En wat een jaar

 

  T

Terugkijken

Zo aan het eind van het jaar kijk ik altijd even terug op wat voor jaar we hebben gehad.
In januari begonnen we met de voorbereidingen van alweer de 3e bingo die we hielden in april. Deze werd goed bezocht en werd weer goed geleid door de bingo werkgroep. Ook altijd weer fijn dat we terug kunnen naar het buurthuis, dat in al die jaren ons thuishaven is geworden.

Mont Ventoux

Op 5 juni wandelde Juliette de Mont Ventoux op. Het weer was slecht dus de route werd veranderd. Een dag later was het weer beter dus zijn ze met een groep opnieuw gaan wandelen en nu werd de route wel geheel afgelegd. En heeft ze later besloten, samen met Eric haar man, opnieuw de uitdaging aan te gaan. Chapeau! In gedachten wandelen we weer met jullie mee.

Zomer

En dan de zomer. Het ene record na de andere ging eraan, ongelooflijk wat was het heet en wat was het droog. Midden in de zomer leek het wel herfst, wat een klap heeft de natuur ervan gehad. Onze heide die altijd mooi paars kleurt aan het eind van de zomer was gewoon bruin en ook in de herfst niet bijgekleurd. Zelf ook een klap gehad van de hitte. Zo goed als ik er vroeger tegen kon, zo slecht kan ik dat nu.

Trouwdag

En dan onze trouwdag. 25 jaar delen we al lief en leed. Dan denk je dat gaat stilletjes voorbij, maar dat vond Hetty niet. Op zondagavond onze NP-vrienden opgetrommeld om berichtjes op onze facebook te zetten. Wij verbaasd dat ze dat wisten. ’s Middags gaat de bel, werd er een mooi boeket bezorgd van dezelfde vrienden. En 2 dagen daarna een box lekkere chocolaatjes en 2 bonnen van bol.com. Wat een enorme verrassing.

Maar hoe gaat het met ons?

Met mij naar omstandigheden goed. Ja ik heb lichte achteruitgang, dat hoort er helaas bij. Maar na ruim 13 jaar mag ik zeker niet klagen, hoewel we dat soms wel doen. Even en dan weer door. Met Peter gaat het, na een flinke dip in het begin van het jaar, ook weer goed. We vullen elkaar goed aan en maken er samen wat van.

December

Bijna staat de decembermaand voor de deur, de maand van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Nieuwe goede voornemens worden gemaakt. Daar doen wij niet aan mee. We vieren weer een jaar samen en gaan voor een volgend jaar. Wij wensen iedereen een fijne maand en op naar een nieuw jaar, met naar wij hopen voor iedereen liefde en een goede gezondheid.

Tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This