als ALS in beeld komt…

Een boek voor, door en over mensen die leven met ALS

Boekpresentatie

Na een jaar hard werken door de fotografen, vormgeefster, tekstschrijfster en natuurlijk Juliette, die het initiatief had genomen voor het boek, was het zaterdag 21 maart 2015 dan eindelijk zover. De presentatie van het boek ‘als ALS in beeld komt…’

Wat was iedereen gespannen, hoe zou het boek er uit zien? Juliette heeft dat goed geheim weten te houden. Natuurlijk hebben we geprobeerd om haar om te kopen met spruitjes (lees: appeltaart met slagroom, warme banketbakkersroom en een bolletje ijs) maar nee, ze trapte er niet in.

 

De boekpresentatie werd geopend met een minuut stilte voor 7 ALS patiënten die hadden meegewerkt aan het boek en inmiddels waren overleden.

Ook was er een patiënt jarig dus daar werd natuurlijk voor gezongen. 180 mensen die voor je zingen, geweldig!

Daarna werden er een paar fotografen en patiënten een paar vragen gesteld. Waarom doe je mee, en ook Peter en ik waren de klos, er niet op gerekend te hebben sloegen we naar ons gevoel dicht.

Toen de officiële uitreiking van het boek Daarbij gaf Juliette het boek aan haar vader die in tranen uitbarstte. een enorm emotioneel moment, maar Juliette wat zijn je ouders trots op je!

Wij wonen in Bussum

Alle activiteiten vinden plaats vanuit Wijkcentrum 'Achter de Linde'

Share This