Wat 13 voor mij betekent

13
Voor sommigen gewoon een getal. Voor anderen weer een ongeluksgetal. Voor mij? Een geluksgetal. Vandaag 13 jaar geleden kreeg ik de diagnose ALS. Niet daarom een geluksgetal, maar wel dat ik dit nog steeds kan schrijven.   Er is het afgelopen jaar meer gebeurd dan in de voorgaande jaren. Leuke, en minder leuke dingen. 

Minder leuk
Eerst maar de minder leuke dingen. Er is een beetje achteruitgang, maar goed dat calculeren we altijd wel in 😉  Gedoe met mijn stoel, maar ook dat is opgelost. Het minst leuke was het “liftprobleem” 2 weken kamperen in de kamer is niet iets wat we snel over willen doen.  Dan kan je beter op een glamping staan 😉 Maar het bedrijf heeft het goed opgepakt.

Leuk 
Leuke dingen? Veel nieuwe mensen leren kennen via Nieuwspaal. Mensen die soms heel verschillend denken, maar wel superveel humor hebben en zeker het hart op de goede plaats. En onder andere door onze evenementen hebben ze elkaar een paar keer ontmoet. Een pubquiz georganiseerd en onze 4de fiets/wandeltocht. Wat weer, op 1 na, goed ontvangen werd. Maar ja, je kan het niet iedereen naar de zin maken. 

Dit jaar
Wat dit jaar ons gaat brengen? In ieder geval op 14 april een Bingo. En voor de rest hopen we op een rustig jaar met mooi weer, fijne wandelingen en gesprekken. En veel lof uit de oven 😉

Peter
En natuurlijk alle respect voor Peter, die ondanks alles, alle zorg op zich neemt. En met zijn humor mij altijd weer kan laten lachen.  

Share This