En Bridgevereniging

JULIETTE

 Zoals sommigen vast wel weten, is Juliette nauw betrokken bij ALS. Zo fotografeert ze op de Wereld ALS dag, zwom diverse malen de Amsterdam City Swim. Initiatiefneemster van het mooie fotoboek “Als ALS in beeld komt” en is ook altijd aanwezig bij onze evenementen en een zeer gewaardeerd teamlid

 

 TOUR DU ALS

In 2012 vond de eerste editie van Tour du ALS plaats. In 2017 deed Juliette voor het eerst mee. Nadat ze de top bereikt had zei ze nooit meer. Je raad het al, niets zo veranderlijk als een vrouw, want morgen gaat ze hem toch weer opwandelen. Juliette, heel veel succes en natuurlijk ook voor de teamleden van Team Conny. Uiteraard verwachten we wel een blog op deze site.

BRIDGE

25 jaar lang kon je op dinsdagmiddag bridgen in het buurthuis. Gisteren vond de laatste keer plaats. Omdat 1 van de bestuursleden te maken heeft gehad met ALS, wilden ze het contributiegeld wat overbleef via ons aan stichting ALS Nederland geven. Helaas door een miscommunicatie wordt dit bedrag rechtstreeks naar de stichting gestort. Maar alsnog dank je wel aan de bridgeclub.

Share This